OVER SILLIBEADS

Het begon allemaal met het maken van een siliconen bijtring en één origineel babyshower boek voor een vriendin in januari 2017. Dit boekje werd al snel bij een drukker in veelvoud gedrukt om te kijken of we dit konden gaan verkopen. Dit deden we via beurzen, via Social Media en via vrienden en bekenden. Dit lukte, de reacties waren zelfs super! Aangezien er altijd een droom was om voor mezelf iets op te starten, was dit wel een mooie kans die we gelijk aangrepen. Uiteraard volgden al snel meerdere invulboeken en leuke cadeautjes. Dit was een groot succes dat we besloten SilliBeads in te schrijven bij de KvK op 23-10-2017.

Na het grote succes van de eerste invulboeken hebben we besloten om te assortiment uit te breiden. Waarom alleen leuke invulboeken maken voor tijdens de zwangerschap / geboorte? In 2018 ontstond het idee om naast deze eerste eerste invulboeken ook overige bijzondere cadeautjes te ontwerpen voor iedereen!

Ons assortiment bevat vandaag de dag verrassende cadeautjes met een persoonlijke Touch waar iedereen blij van wordt. De cadeautjes zijn geschikt voor ieder moment zoals een verjaardag, een babyshower, Moederdag,  een nieuwe baan etc. Daarnaast vinden wij het uiteraard ook leuk als je zomaar aan iemand een cadeautje geeft! 

We houden van ons werk en al onze items zijn met liefde ontworpen vanuit Hellevoetsluis. Deze liefde mag dus verspreid worden naar iedereen, zodat we nog meer reden hebben om nieuwe cadeautjes te ontwikkelen. 

We werken namelijk elke dag met veel plezier aan het ontwerpen van nieuwe producten en uiteraard nog veel belangrijker; aan het versturen van jullie bestellingen.

 

 

© 2017 - 2022 SilliBeads | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel